Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on mineraalivarojen arvioinnin, tutkimuksen ja kestävän käytön eurooppalainen huippuosaaja. Tehtävänämme on tuottaa elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarvitsemaa geologista tietoa, jolla edistetään maankamaran ja sen luonnonvarojen hallittua ja kestävää käyttöä.

Luomme uusia ratkaisuja, sovelluksia ja innovaatioita yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Toimimme kansallisena geotietokeskuksena ja aktiivisena osaajana kansainvälisessä tutkimus- ja projektitoiminnassa. GTK on osa työ- ja elinkeinoministeriötä. 
 

Johtava asiantuntija tai Asiantuntija, Kaupunkien geomallinnus
 

Haemme yhdyskuntarakentamiseen ja kaupunkien geomallinnukseen johtavaa asiantuntijaa tai asiantuntijaa Espooseen. Tehtäväsi on edistää ryhmäsi kanssa yhdyskuntarakentamiseen ja maankäytön suunnitteluun liittyvää mallipohjaista rakennusgeologista tutkimus- ja kehitystyötä. Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kehittyvässä ja kansainvälisessä työympäristössä. Työyhteisösi on osaava ja motivoitunut. Roolissasi on mahdollisuus laaja-alaiseen vaikuttamiseen omalla alallasi.

Tehtävä täytetään joko johtavan asiantuntijan tai asiantuntijan tasoisena riippuen valittavan henkilön osaamisesta ja kyvykkyydestä. Työskentelet GTK:n Espoon toimipisteessä. Tehtävään valitaan henkilö ensin 5 vuoden määräajaksi, jonka jälkeen työsuhteen jatko voi olla mahdollinen.
Edellytämme kaikkien hakijoiden osalta ylempää korkeakoulututkintoa geologiasta tai vastaavalta tehtävään soveltuvalta geotieteen alalta. Sinulla on valmius matkustamiseen sekä kotimaassa että ulkomailla. Omaat sujuvan suomen ja englannin kielen taidon.

Vírkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Edellytämme työkokemusta yhdyskuntarakentamiseen liittyvän geologisen/geoteknisen maaperätiedon soveltamisesta aluesuunniteluun tai mallipohjaiseen rakennusgeologiseen tutkimukseen/suunnitteluun. Eduksi katsomme keskeisten rakennusgeologisten 3D-mallintamisessa käytettävien ohjelmistojen hallinnan (mm. ArgGIS, AutoCAD Civil ja Surpac).

Katso tarkemmat tehtäväkohtaiset tehtävänkuvaukset ja kyvykkyysvaatimukset alta.

Johtava asiantuntija

Johtavana asiantuntijana vastaat tutkimusalasi eteenpäin viemisestä sekä tutkimuskapasiteetin vahvistamisesta GTK:ssa. Osallistut tutkimusprojektien toteuttamiseen ja projektitoiminnan koordinointiin sekä henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Johtavana asiantuntijana hoidat osaltasi erikoisalasi sidosryhmäverkostoja ja asiakkuuksia sekä GTK:n roolin kehittämistä yhdyskuntarakentamisen sektorilla. Johtavana asiantuntijana osoitat motivaatiota ja kykyä henkilöstön osaamisen kehittämiseen sekä GTK:n rakennusgeologisen tutkimuskapasiteetin vahvistamiseen.

Kokeneena osaajana sinulla on valmiutta viedä GTK:n mallipohjaista rakennusgeologista tutkimusta eteenpäin asiakaslähtöisesti ja yhteistyössä alan keskeisten toimijoiden kanssa (mm. kaupungit, julkishallinnon organisaatiot, rakennusalan yritykset ja konsulttitoimistot).
Sinulla on käytännössä osoitettua verkostoitumiskykyä ja kokemusta kotimaisten ja ulkomaisten sidosryhmien kanssa toimimisesta. Omaat hyvät valmiudet eri rahoitusinstrumenttien kautta toteutettavien tutkimusprojektien käynnistämiseen ja koordinointiin kotimaassa ja kansainvälisellä tasolla.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 10–11 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 4 270–5 260 €/kk.

Asiantuntija

Asiantuntijana osallistut tutkimusprojektien suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen osana yhdyskuntarakentamisen geologista 3D-mallinnusta tekevää tiimiä. Olet myös mukana erikoisalasi sidosryhmäverkostojen ja asiakkuuksien kehittämisessä sekä GTK:n roolin vahvistamisessa rakentamisen sektorilla. Asiantuntijana osoitat motivaatiota ja kykyä yhdyskuntarakentamisessa ja maankäytön suunnittelussa tehtävän tutkimuksen kehittämiseen sekä GTK:n rakennusgeologisen tutkimuskapasiteetin vahvistamiseen. Työssäsi sinulla on mahdollisuus edetä tutkijanurapolkua erikoisasiantuntijaksi ja johtavaksi asiantuntijaksi. Toivomme, että olet motivoitunut itsesi kehittämiseen vaativissa tutkimusprojekteissa ja asiakastöissä.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8–9 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 330–4 020 €/kk.

Lisätietoja:

Kiinnostuitko?

Kerrothan hakemuksessasi kumpaan rooliin (Johtava asiantuntija/Asiantuntija) ensisijaisesti osoitat hakemuksesi.

Lisätiedot: johtaja Petri Lintinen, puh. 029 503 2244 ja yksikön päällikkö Akseli Torppa, puh. 029 503 3971

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain, 32-588-2017 12.1.2018 klo 16.15 mennessä. Hakemukset voi myös toimittaa osoitteella Geologian tutkimuskeskus, kirjaamo, PL 96, 02151 Espoo (käyntiosoite: Betonimiehenkuja 4). Laita hakemukseen merkintä ’Johtava asiantuntija/Asiantunija, yhdyskuntarakentaminen’.
 


Paluu Työpaikat-sivulle