Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätiedot

Geologian tutkimuskeskus (GTK) on mineraalivarojen arvioinnin, tutkimuksen ja kestävän käytön eurooppalainen huippuosaaja. Tehtävänämme on tuottaa elinkeinoelämän ja yhteiskunnan tarvitsemaa geologista tietoa, jolla edistetään maankamaran ja sen luonnonvarojen hallittua ja kestävää käyttöä.

Luomme uusia ratkaisuja, sovelluksia ja innovaatioita yhteiskunnan kestävälle kehitykselle. Toimimme kansallisena geotietokeskuksena ja aktiivisena osaajana kansainvälisessä tutkimus- ja projektitoiminnassa. GTK on osa työ- ja elinkeinoministeriötä. 
 

Tutkimusavustaja (koetehdas)

Etsimme joukkoomme tutkimusavustajaa yhden vuoden määräaikaiseen (äitiysloman sijaisuus) työsuhteeseen Mineraalitekniikka ja materiaalit -tulosyksikköön Outokumpuun.

Tehtäväsi on toimia koetehtaan tutkimusryhmässä tutkimusta avustavana henkilönä. Työtehtäviin kuuluvat muun muassa prosessinäytteiden käsittely ja valmistus sekä erilaiset rikastustekniset tutkimustehtävät (mittaukset ja yksikköprosessitestaukset) koetehtaalla ja laboratoriossa.

Mineraalitekniikan yksikkö Outokummussa on erikoistunut palvelemaan mm. kaivos-, metalli, ympäristö- ja kemianteollisuuden alan toimijoita. Tutkimusympäristö on ainutlaatuinen ja kansainvälisesti tunnettu.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta (esim. laborantti, rikastaja) ja käytännön töissä hankittua kokemusta vastaavista työtehtävistä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja, ajoittaista vuorotyövalmiutta sekä korkeaa työmotivaatiota. Työnhakijalla tulee olla voimassaoleva työturvallisuuskortti. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito katsotaan eduksi.

Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 4 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 2 270–2 420 €/kk.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Lisätietoja: Koetehtaan päällikkö Arno Kirpala, puh. 050 348 6320.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-608-2019, 11.10.2019 klo 16.15 mennessä
  


Paluu Työpaikat-sivulle