GTK osallistuu Dubain maailmannäyttelyyn 2020 osana Suomi-paviljonkia

Dubai Expo 2020 järjestetään 20.10.2020 – 10.4.2021 pääteemana ”Connecting Minds, Creating the Future”. Ensimmäiseen Lähi-idässä järjestettävään maailmannäyttelyyn on ilmoittautunut jo noin 180 maata. Paikalle odotetaan puolen vuoden aikana jopa 25 miljoonaa vierasta, joista 70 prosenttia Arabiemiraattien ulkopuolelta.

Suomen osallistumisen tavoitteena on vahvistaa Suomen näkyvyyttä ja positiivista maakuvaa, edistää suomalaisten yritysten kansainvälistymistä ja kilpailukykyä alueella sekä vahvistaa Suomen houkuttelevuutta matkailulle ja investoinneille. Tähän mennessä 27 yritystä ja yritysryhmää on sitoutunut osallistumaan Business Finlandin partnereina Dubain maailmannäyttelyyn. GTK osallistuu nk. Exhibition Partnerina.

”Dubain maailmannäyttely antaa meille ennennäkemättömät puitteet tuoda esille osaamistamme laajalle ja kansainväliselle yleisölle. Meillä on monenlaista osaamista, joille maailmalla on kysyntää. Kun suunnittelu nyt käynnistyy, katsomme mitä teemoja päädymme painottamaan osaamisemme esittelyssä yhdessä muiden alan toimijoiden kanssa”, sanoo Elina Ämmälä.

GTK tulee näkymään paviljongin yleisölle avoimessa näyttelyssä sekä hankkeen viestintäohjelmassa. Lisäksi GTK yksin ja/tai yhdessä partnereiden kanssa järjestää paviljongin VIP-tilassa omia sidosryhmätilaisuuksia.