Hannu Sivula Geologian tutkimuskeskuksen henkilöstöjohtajaksi

VTM Hannu Sivula on nimitetty Geologian tutkimuskeskuksen henkilöstöjohtajaksi (johtaja, Henkilöstö ja osaaminen) ja johtoryhmän jäseneksi.

Hannu Sivulalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus henkilöstöhallinnon prosesseista sekä niiden johtamisesta kansainvälisissä ympäristöissä. Aiemmin Sivula on työskennellyt Suominen Oyj:n henkilöstöjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, Dynea Oy:n henkilöstöjohtajana Eurooppa-alueella sekä vastuullisissa henkilöstötehtävissä Wärtsilässä ja Cargotecissa.

”Hannun vankka ja laaja-alainen kokemus henkilöstöjohdon eri tehtävistä sekä organisaatioiden kyvykkyyden kehittämisestä vahvistaa osaamistamme edelleen muuttuvassa toimintaympäristössämme”, pääjohtaja Mika Nykänen sanoo.

”Geologia tarjoaa konkreettisia ratkaisuja tulevaisuuden haasteiden ratkaisemisessa. Olen innoissani liittyessäni osaksi kehittyvää tutkimuskeskusta. Intohimoni on kehittää niin lisäarvoa tuottavia henkilöstöprosesseja kuin kestävää sekä henkilöstön kyvykkyyttä tukevaa kulttuuria”, Hannu Sivula sanoo.

Hannu Sivula aloittaa tehtävässään 14.9.2020. Nykyinen henkilöstöjohtaja Helena Tammi jää eläkkeelle syksyn aikana.

Lisätietoa:

Hannu Sivula, +358 40 515 2165, hannu.sivula@gmail.com

Hannu Sivula