Koetehtaan päällikkö Kiertotalouden ratkaisut -tulosyksikköön

Julkaisupäivä
04.07.2024
Haku päättyy
12.08.2024 16.15
Paikkakunnat
Outokumpu
Linkki Valtiolle.fi -palveluun
Hae tehtävää

Geologian tutkimuskeskuksessa teemme työtä maamme hyväksi. Tuotamme puolueetonta tutkimustietoa, josta on apua esimerkiksi ilmastonmuutoksen, energiamurroksen ja kiertotalouden haasteiden ratkaisemisessa. Yli 400 asiantuntijaamme ovat erikoistuneet mineraalitalouteen, energia-, vesi- ja ympäristökysymyksiin sekä digitaalisiin ratkaisuihin. Yhdessä suomalaisten ja kansainvälisten kumppaneidemme kanssa rakennamme kestävää, hiilineutraalia tulevaisuutta. GTK on työ- ja elinkeinoministeriön alainen tutkimuslaitos. www.gtk.fi

Koetehtaan päällikkö Kiertotalouden ratkaisut -tulosyksikköön

Geologian tutkimuskeskus hakee koetehtaan päällikköä Kiertotalouden ratkaisut (KTR) -tulosyksikköön. Toimipaikkasi on Outokumpu, ja sinulla on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön Suomen sisällä, maksimissaan muutamana päivänä viikossa. Tehtävänäsi on toimia GTK Mintecin rikastustekniikan koetehtaan esihenkilönä ja koordinoida sen kahden tutkimusryhmän toimintaa. Tutkimusryhmien esihenkilöinä toimivat ryhmäpäälliköt (2 hlöä) ovat suoria alaisiasi. Vastaat koetehtaan ympäristöluvan mukaisesta toiminnasta sekä siihen liittyvästä viranomaisraportoinnista. Vastaat koetehtaan työturvallisuudesta ja laadunhallinnasta yhteistyössä yksikön- ja ryhmäpäälliköiden kanssa. Työtehtäviisi kuuluu koetehtaan pitkäjänteinen strateginen kehittäminen mukaan lukien asiakas- ja projektitoiminta, investoinnit, rekrytoinnit sekä uuden koetehtaan suunnittelu- ja toteutusprosessiin osallistuminen. Raportoit tehtävässäsi KTR-yksikön päällikölle.

Tulet työskentelemään noin 70 hengen Kiertotalouden ratkaisut -tulosyksikössä, jonka asiantuntijat työskentelevät geologisten raaka-aineiden rikastusprosessien, karakterisoinnin ja jäljitettävyyden parissa. Koetehtaan ja sen yhteydessä toimivien laboratorioiden tarkoituksena on kehittää uutta osaamista ja tuottaa uusia ratkaisuja mineraalien rikastusprosesseihin primäärisistä ja sekundäärisistä materiaaleista. Koetehtaan henkilökunta koostuu yli 20 asiantuntijasta ja tutkimustyöntekijästä.

Hakijalta odotettu koulutus, kokemus ja osaaminen 

 • Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
 • Kokemus esihenkilötehtävistä
 • Rikastustekniikan ja mineraaliprosessoinnin osaaminen
 • Kokemus työturvallisuuden kehittämisestä
 • Kokemus laadunhallintajärjestelmistä
 • Kokemus projektipäällikön tehtävistä ja asiakastyöstä
 • Hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi
 • Innostus ja halu toimia sekä kehittyä vaativissa johtotehtävissä
 • Matkustusvalmius kotimaassa ja ulkomailla

Hakijalle eduksi luettava koulutus, kokemus ja osaaminen

 • Kokemus hankintaprosesseista
 • Kokemus tutkimuslaitteistojen ylläpidosta, huollosta ja asentamisesta
 • Kaivosympäristöosaaminen
 • Kokemus kehittämis- ja suunnitteluprojektien läpiviennistä
 • GTK:n toiminnan tuntemus

Hakijalta toivotut henkilökohtaiset ominaisuudet

Olet työssäsi oma-aloitteinen ja itsenäinen ja sinulla on valmiudet omaksua uusia asioita. Olet tiimipelaaja, ja kannustat ja autat mielelläsi muita onnistumaan. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja osaat priorisoida. Sinulla on hyvät yhteistyö-, vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä ja mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi. Pääset työskentelemään monimuotoiseen yhteisöön, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta. Uudistamme tavoitteellisesti osaamistamme ja toimintaamme. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan avulla. Tarjoamme lisäksi valtionhallinnon lomaedut sekä modernin ja monipaikkaisen työn puitteet, kuten joustavan työajan ja etätyömahdollisuudet. Tutustu meihin lisää: www.gtk.fi/ura-gtkssa

Palkkaus

Tehtävän palkkaus muodostuu vaativuusluokan 11 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on 5585 – 5951 €/kk.

Muut työpaikkaan liittyvät tiedot 

Tehtävä alkaa 1.10.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävässä noudatetaan työsopimuslain 4 § mukaista koeaikaa.

Lisätietoja antaa tuleva esihenkilösi Marja Lehtonen puh. 029 503 2183, tavoitettavissa 2.8. klo 14-16 sekä 9.8. klo 15-16.

Edistämme tietoisesti henkilöstömme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta, joten kannustamme monenlaisia ja erilaisista taustoista tulevia ihmisiä hakemaan tehtäviämme. Kansainvälistyvä työyhteisömme on yksi esimerkki monimuotoisuudestamme. Meistä 91 % on suomalaisia ja 9 % muita kuin suomen kansalaisia.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen valtiolle.fi-järjestelmän kautta 12.8.2024 klo 16.15 mennessä. Työavain 6175.

Haastattelut on suunniteltu pidettäväksi elokuun loppupuolella.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Huomioithan, että hakijoiden nimet ja hakemukset liitteineen ovat julkisia.

Hae tehtävää