Yhdessä löydämme ratkaisut

Vakavan pandemian edetessä olemme määrittäneet Geologian tutkimuskeskuksessa, mitkä ovat tärkeimmät tehtävämme tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

Ensisijaista on huolehtia henkilöstömme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveydestä ja turvallisuudesta. Vastuullisena yhteistyökumppanina minimoimme viruksen aiheuttamia mahdollisia riskejä kaikessa toiminnassamme.

Pidämme kanssanne yhteyttä nyt etätapaamisten, virtuaalisten tapahtumien, sähköpostin ja puhelimen välityksellä.

Toisena tärkeänä tavoitteenamme on töiden mahdollisimman normaali ja häiriötön jatkuminen.

Jatkamme työtämme yhteisissä projekteissamme normaalisti. Haluamme varmistaa, että sovitut tehtävät hoituvat eteenpäin ja olemme käytettävissänne vastaisuudessakin. Poikkeustilanne aiheuttaa meille kaikille epävarmuutta: teemme osaltamme parhaamme ylläpitääksemme työmme korkeaa laatua ilman viivästyksiä.

Geologian tutkimuskeskuksen tavoitteena on kehittää ratkaisuja kestävämpään kasvuun. Yhdessä pääsemme tämänkin haastavan ajan läpi.

Avaimet tekemiseemme löytyvät arvoistamme: vastuunkanto, rohkeus, yhteistyö. Näitä kaikkia toteutamme jo nyt – ja niiden avulla selviämme myös tästä poikkeuksellisesta tilanteesta.

Olethan yhteydessä ja kerro, kuinka voimme olla avuksi ja jatkaa arvokasta yhteistyötämme: yhdessä löydämme ratkaisut niin tänään kuin huomenna.

Mika Nykänen
Pääjohtaja
Geologian tutkimuskeskus