Korkeakouluharjoittelu

Tarjoamme vuosittain mielenkiintoisen ja monipuolisen kesäharjoittelupaikan sinulle, geo- tai ympäristöalan opiskelija. Haku kesän 2024 harjoittelupaikkoihin oli käynnissä 26.2.–15.3.2024. Kiitokset kaikille hakijoille!

Tule meille harjoitteluun tekemään töitä Maamme hyväksi

Mitä tarjoamme?

Asiantuntevaa ohjausta. Asiantuntijamme perehdyttävät sinut työhösi perusteellisesti, jakavat tietojaan ja taitojaan sekä tukevat sinua harjoittelusi ajan.

Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät. Meillä pääset sukeltamaan geoalaan laajalla skaalalla ja tekemään erilaisia työtehtäviä kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Sopivasti haastetta ja vastuuta. Meillä kehityt geoalan osaajana varmasti. Luotamme osaamiseesi ja haastamme sinua oppimaan uutta.

Kannustavan ja viihtyisän työyhteisön. Panostamme kulttuuriin, jossa jokainen GTK:lainen on arvokas, utelias ja hyvään pyrkivä. Työyhteisömme ja ilmapiirimme on saanut paljon kiitosta viime vuosien harjoittelijoilta. Lue lisää kulttuuristamme ja arvoistamme.
Vastuullinen kesäduuni -logo

Kuulumme Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöön ja olemme sitoutuneet noudattamaan vastuullisen työantajuuden periaatteita.

Osassa harjoittelupaikoista on mahdollisuus opinnäytetyön tekoon.

Mielekäs ja kehittävä harjoittelupaikka

Seuraamme suunnitelmallisesti harjoittelijoidemme kokemuksia ja tyytyväisyyttä harjoitteluun kehittyäksemme työnantajana ja tarjotaksemme opiskelijoita kiinnostavia työtehtäviä.

Kaiken kaikkiaan saamme vuosittain harjoittelijoilta erinomaiset arviot. Palautteen perusteella harjoittelu koetaan mielekkääksi ja ammatillisesti kehittäväksi. Harjoittelu tuo uusia näkökulmia opiskeluun ja urahaaveisiin, ja monen kohdalla työ GTK:ssa on vahvistanut käsitystä siitä, mihin haluaa tulevaisuudessa asiantuntemuksessaan paneutua. Harjoittelijat kertovat saaneensa lämpimän vastaanoton ja riittävän perehdytyksen ja tuen työtehtäviinsä. Myös työyhteisömme ilmapiiri saa harjoittelijoilta vuosi toisensa jälkeen hyvät arviot. Kaikki vuoden 2023 palautekyselyyn vastanneet harjoittelijat (19/27) aikovat hakea GTK:lle töihin uudestaan.

Seuraa harjoittelijoidemme arkea

Kesäharjoittelijamme tekevät GTK:n maasto- ja vesitöitä ympäri Suomea ja kertovat työstään kesäisissä päivityksissään GTK:n Linkedinissa, Instagramissa ja Facebookissa.

Seuraa meitä eri sosiaalisen median kanavissa ja kurkkaa erityisesti #GTKpeople-päivitykset.