Siirry sisältöön

Kaivannaisala

Geologian tutkimuskeskuksen palveluissa yhdistyy vuosikymmenien aikana kertynyt tutkimustieto, korkeatasoinen osaaminen ja innovatiivisuus. GTK tarjoaa puolueetonta tietoa ja palveluja kaivannaisalalle. Asiakaskohtaisesti suunnitellut palvelut tavoittelevat kustannustehokkuutta ja pienempiä ympäristövaikutuksia.

GTK Mintec

Outokummun koetehtaan ja sen yhteydessä toimivien laboratorioiden tehtävä on kehittää uutta osaamista mineraalien jauhatus- ja rikastusprosesseihin sekä tuottaa tutkimuspalveluja teollisuuden tarpeisiin.
Tehdashalli, jossa etualalla on 2 henkilöä huomiovaatteissa käyttämässä laitetta.

Kaupunki ylhäältä päin kuvattuna. Kesäinen maisema.

Geo.fi – kaiken geotiedon koti

Sivulta löytyy kaikki ajantasaiset geologiset aineistot ja sivuilla voi selata, ladata tai ostaa esimerkiksi paikkatietotuotteita.

Tutustu Geo.fi palveluun

Ylhäältä otettu kuva talvisesta metsästä. Huomiovaatteissa olevat henkilöt tekevät tutkimuksia. Mukana myös kaksi moottoriajoneuvoa.
ASIAKASTARINA

Malminetsinnän menetelmät kehittyvät Bolidenin ja GTK:n asiantuntijayhteistyössä

Malminetsinnässä tavoitellaan jatkuvasti tarkempia, ympäristöystävällisempiä ja kustannustehokkaampia menetelmiä. Kaikki lähtee kuitenkin liikkeelle kattavista tausta-aineistoista ja oikeista tutkimusmenetelmistä. Bolidenilla on luotettu Suomen toimintojen alusta asti GTK:n asiantuntemukseen malminetsintämenetelmien kehittämisessä.

GTK:n tutkimusosaaminen tukee asiakasprojekteja

Geologian tutkimuskeskus on yksi johtavista geotieteiden soveltamisen huippuosaajista Euroopassa. Korkeatasoinen tutkimus ja panostukset tutkimusinfran kehittämiseen tuovat lisäarvoa asiakasprojekteihin.

Katso kaikki GTK:n tutkimusalueet

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi ja lyhyt viesti, niin asiantuntijamme vastaavat sinulle.

Ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan

Asiakkuuspäällikkö
+358295030010
Asiakaspäällikkö
+358295033425
Päällikkö
+358295035801

Ajankohtaiset uutiset ja tietoa tuoreista tutkimustuloksista suoraan sähköpostiisi. Tilaa uutiskirje!