Korkeakouluharjoittelu

GTK tarjoaa harjoittelupaikkoja korkeakouluopiskelijoille kesällä 2022

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen kesäharjoittelupaikan sinulle, geoalan opiskelija. Vuoden 2022 kesän harjoitteluhaku on auki 1.-21.2.2022 – valmistaudu siis hakemaan meille pian!

Tule meille korkeakouluharjoitteluun – haku auki 1.-21.2.2022!


Mitä tarjoamme?

Asiantuntevaa ohjausta. Asiantuntijamme perehdyttävät sinut työhösi perusteellisesti, jakavat tietojaan ja taitojaan sekä tukevat sinua harjoittelusi ajan.

Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät. Meillä pääset sukeltamaan geoalaan laajalla skaalalla ja tekemään erilaisia työtehtäviä kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Sopivasti haastetta ja vastuuta. Meillä kehityt geoalan osaajana varmasti. Luotamme osaamiseesi ja haastamme sinua oppimaan uutta.

Kannustava ja viihtyisä työyhteisö. Työyhteisömme ja ilmapiirimme on saanut paljon kiitosta viime vuosien harjoittelijoilta.

Kiinnostuitko? Hae 1.-21.2.2022 välisenä aikana valtiolle.fi-hakupalvelun kautta. Ilmoitukset julkaistaan tällä sivulla ja palvelussa haun alettua. Olemme suosittu harjoittelupaikka: vuonna 2021 meille haki 564 korkeakouluharjoittelijaa. Näistä hakijoista palkkasimme kesäksi 32.

Vastuullinen kesäduuni

Osallistumme Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan ja sitoudumme kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen:

  1. Hyvä hakijakokemus
  2. Mielekäs työ
  3. Perehdytys ja ohjaaminen
  4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  5. Kohtuullinen palkka
  6. Kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Seuraa harjoittelijoidemme työtä

Millaista työ oli meillä viime kesänä 2021? Lue korkeakouluharjoittelijoidemme kokemuksia täältä.

Kesäharjoittelijamme tekevät GTK:n maasto- ja vesitöitä ympäri Suomea, ja kertovat työstään kesäisissä päivityksissään GTK:n Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa. Seuraa meitä eri sosiaalisen median kanavissa ja kurkkaa erityisesti #GTKpeople-päivitykset.