Korkeakouluharjoittelu

Tarjoamme vuosittain mielenkiintoisen ja monipuolisen kesäharjoittelupaikan sinulle, geo- tai ympäristöalan opiskelija. Kesän 2023 harjoitteluhaku on päättynyt.

Mitä tarjoamme?

Asiantuntevaa ohjausta. Asiantuntijamme perehdyttävät sinut työhösi perusteellisesti, jakavat tietojaan ja taitojaan sekä tukevat sinua harjoittelusi ajan.

Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät. Meillä pääset sukeltamaan geoalaan laajalla skaalalla ja tekemään erilaisia työtehtäviä kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Sopivasti haastetta ja vastuuta. Meillä kehityt geoalan osaajana varmasti. Luotamme osaamiseesi ja haastamme sinua oppimaan uutta.

Kannustava ja viihtyisä työyhteisö. Työyhteisömme ja ilmapiirimme on saanut paljon kiitosta viime vuosien harjoittelijoilta.

Osassa harjoittelupaikoista on mahdollisuus opinnäytetyön tekoon.

Olemme suosittu harjoittelupaikka: kesän 2023 korkeakouluharjoittelupaikkoihin saimme 634 hakemusta. Palkkaamme tänä vuonna 27 harjoittelijaa.

Vastuullinen kesäduuni

Kuulumme Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöön, jonka osana on Vastuullinen kesäduuni -kampanja. Sitoudumme sen myötä kuuteen hyvän kesätyön periaatteeseen:

  1. Hyvä hakijakokemus
  2. Mielekäs työ
  3. Perehdytys ja ohjaaminen
  4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  5. Kohtuullinen palkka
  6. Kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Seuraa harjoittelijoidemme työtä

Millaista työ oli meillä kesällä 2022? Lue korkeakouluharjoittelijoidemme kokemuksia täältä.

Kesäharjoittelijamme tekevät GTK:n maasto- ja vesitöitä ympäri Suomea, ja kertovat työstään kesäisissä päivityksissään GTK:n Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa ja YouTubessa. Seuraa meitä eri sosiaalisen median kanavissa ja kurkkaa erityisesti #GTKpeople-päivitykset.