Kesä GTK:ssa – haku korkeakouluharjoitteluun on auki 1.–21.2.2022

Geologian tutkimuskeskus tarjoaa kesällä 2022 yli 30 vastuullista harjoittelupaikkaa geoalan korkeakouluopiskelijoille. Haku on avoinna 1.21.2.2022.

Kesä on GTK:ssa maastotyön kulta-aikaa ympäri Suomen. Mielenkiintoisia töitä riittää, joten GTK palkkaa vuosittain kymmeniä geoalan korkeakouluopiskelijoita tutustumaan alaan ja auttamaan näytteenotossa ja käsittelyssä sekä tutkimuksissa ja projekteissa. Haku kesän korkeakouluharjoitteluun on nyt avattu, ja se on avoinna 21.2.2022 saakka. Harjoittelupaikkoja on tarjolla yli 30. Osassa niistä on mahdollisuus gradun tekoon.

GTK:ssa korkeakouluharjoittelijat pääsevät sukeltamaan geoalaan laajalla skaalalla ja tekemään erilaisia työtehtäviä kiinnostuksenkohteidensa mukaan. Tehtävät tarjoavat sopivasti haastetta ja vastuuta sekä kehittävät harjoittelijoiden geoalan osaamista monipuolisesti. GTK:n asiantuntijoiden ohjaus on huolellista ja luottamukseen perustuvaa. Työyhteisö ja ilmapiiri ovat saaneet paljon kiitosta viime vuosien harjoittelijoilta. Viime kesän korkeakouluharjoitteijoiden kokemuksia voit lukea täältä.

Geologinainen metsän keskellä

Suosittu ja vastuullinen harjoittelupaikka

GTK on suosittu korkeakouluharjoittelupaikka geoalan opiskelijoiden keskuudessa. Viime vuonna hakemuksia tuli vuoteen 2020 verrattuna lähes 50 enemmän, yhteensä 564 kappaletta. Korkeakouluharjoittelijoita palkattiin viime kesäksi 32. Näistä kaksitoista palasi GTK:lle toiseen harjoitteluun edelliskesän positiivisten kokemusten jälkeen.

GTK osallistuu tänäkin vuonna Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Kampanjan kautta GTK sitoutuu kuuteen periaatteeseen, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä korkeakouluharjoittelijalle että työnantajalle: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja työtodistus.

Kaikki kesän 2022 korkeakouluharjoittelupaikat löydät tältä sivulta. Hae viimeistään maanantaihin 21.2. mennessä valtiolle.fi-palvelun kautta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesä GTK:ssa – haku korkeakouluharjoitteluun on auki 1.–21.2.2022”