Kesä GTK:ssa – haku korkeakouluharjoitteluun on auki 23.1-15.2.2023

Geologian tutkimuskeskus tarjoaa kesällä 2023 useita vastuullisia harjoittelupaikkoja geoalan korkeakouluopiskelijoille. Haku on avoinna 23.1.-15.2.2023.

GTK:n korkeakouluharjoittelijoita maastotöissä Kiteellä kesällä 2022.
Kuva: Kirsi Pääkkönen

Kesällä GTK:laiset liikkuvat metsissä ympäri Suomen. Maastotyön kausi on suhteellisen lyhyt ja tehtävää riittää. GTK palkkaa vuosittain kymmeniä geoalan korkeakouluopiskelijoita tutustumaan alaan ja auttamaan näytteenotossa ja käsittelyssä sekä tutkimuksissa ja projekteissa. Korkeakouluharjoittelijoiden haku on alkanut ja se on avoinna 15.2.2023 saakka. Harjoittelupaikkoja on tarjolla lähes 30. Osassa on mahdollisuus gradun tekoon.

GTK:ssa korkeakouluharjoittelijat pääsevät tekemään erilaisia työtehtäviä kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Viime kesän harjoittelijoilta saadun palautteen mukaan työtehtävät on koettu määrältään ja laadultaan sopiviksi, ja niiden tekemiseen on saanut riittävästi ohjausta ja tukea. Harjoittelijan tukena on oma esihenkilö ja tiimi, sekä innokkaasti into silmissä asiantuntemustaan jakavat tutkijat. Työyhteisö ja ilmapiiri ovat saaneet paljon kiitosta viime vuosien harjoittelijoilta. Viime kesän korkeakouluharjoittelijoiden kokemuksia voit lukea täältä.

Suosittu ja vastuullinen harjoittelupaikka

GTK on suosittu korkeakouluharjoittelupaikka geoalan opiskelijoiden keskuudessa. Viime vuonna hakemuksia tuli 582 kappaletta. Korkeakouluharjoittelijoita palkattiin viime kesäksi 36.

GTK kuuluu Oikotien Vastuullinen työpaikka -yhteisöön. Aiempina vuosina olemme liittyneet Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan, joka on nyt osa tätä yhteisöä. GTK on sitoutunut vastuullisen työnantajuuden periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä korkeakouluharjoittelijalle että työnantajalle:

  1. Kunnioitamme työnhakijaa.
  2. Perehdytämme työhön kunnolla.
  3. Esihenkilömme ovat työntekijöitä varten.
  4. Tarjoamamme työ on merkityksellistä ja työssä pääsee kehittymään.
  5. Puutumme syrjivään kohteluun heti.
  6. Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista.
  7. Maksamme kohtuullista palkkaa.

Vastuullinen työpaikka -logo. 

Kaikki kesän 2023 korkeakouluharjoittelupaikat löydät tältä sivulta. Hae viimeistään keskiviikkona 15.2. kello 16.15 mennessä valtiolle.fi-palvelussa.