Hyppää sisältöön
 
Kontakta oss

Gränssnittstjänster

Gränssnittstjänsten är en teknisk användningsförbindelse med GTK:s server, som du kan kontakta med en programvara för geodata och där välja och hämta material du behöver. Gränssnitten utgår från WMS- och WFS-standarden.

Användning av GTK:s gränssnittstjänster är gratis och förutsätter inte inloggning, men användaren måste godkänna användarvillkoren. Beroende på kartnivå är rätten till vidareanvändning antingen begränsad eller öppen.

Geofysik

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WMS-tjänsten: http://gtkdata.gtk.fi/ArcGIS/services/Rajapinnat/GTK_Geofysiikka_WMS/MapServer/WMSServer?

Berggrund

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WMS-tjänsten: http://gtkdata.gtk.fi/arcgis/services/Rajapinnat/GTK_Kalliopera_WMS/MapServer/WMSServer?

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WFS-tjänsten: http://gtkdata.gtk.fi/arcgis/services/Rajapinnat/GTK_Kalliopera_WFS/MapServer/WFSServer?

Stenmaterialreserver

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WMS-tjänsten: http://gtkdata.gtk.fi/arcgis/services/Rajapinnat/GTK_Kiviainesvarannot_WMS/MapServer/WMSServer?

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WFS-tjänsten: http://gtkdata.gtk.fi/arcgis/services/Rajapinnat/GTK_Kiviainesvarannot_WFS/MapServer/WFSServer?

Jordmån

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WMS-tjänsten: http://gtkdata.gtk.fi/arcgis/services/Rajapinnat/GTK_Maapera_WMS/MapServer/WMSServer?

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WFS-tjänsten: http://gtkdata.gtk.fi/arcgis/services/Rajapinnat/GTK_Maapera_WFS/MapServer/WFSServer?

Undersökning av jordarter

Kartnivåer

Adress som kopieras in i WMS-tjänsten http://gtkdata.gtk.fi/arcgis/services/Rajapinnat/GTK_Pohjatutkimukset_WMS/MapServer/WMSServer?

Kontakta oss    Fälten märkta med asterisk (*) är obligatoriska.

    Genom att fylla i och skicka detta formulär intygar du att du har läst vår dataskyddsbeskrivning.