Siirry sisältöön

Geotiedon ratkaisut

Laadukas ja ajantasainen geotieto on yksi perusedellytys kestävien ja nykyaikaisten ratkaisujen löytämisessä. Toimintamme tuottaa korkeatasoista geotietoa ja kestävää kasvua edistäviä geotietoratkaisuja.

Suurennus näppäimistöstä, kuvan keskellä näppäin G

Yhteiskunnan geotietohuolto on yksi GTK:n perustehtävistä. Kokoamme ja ylläpidämme kansallista geotietovarantoa liittyen muun muassa mineraaliesiintymiin, pohjavesivarantoihin, turpeeseen sekä maa- ja kiviainesvarantoihin. Jaamme vuosikymmenten aikana karttunutta geologista aineistoa digitaalisten asiakasratkaisujen kautta. Verkkopohjaisessa jakelussamme on yli 80 maksutonta paikkatietotuotetta.

Tuotamme geotiedon tiedonkeruun, hallinnan, jakelun sekä jatkojalostamisen ratkaisuja yhteistyössä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Kehitämme osaamistamme jatkuvasti teknologiassa, tiedonkeruumenetelmissä sekä tekoälyyn pohjautuvan tiedon jatkojalostuksessa.

Geotiedon ratkaisut ovat globaaleja ja kansallisesti toistettavissa.

Toteutamme asiakasratkaisuja julkisille toimijoille, kotimaisille ja kansainvälisille yrityksille, muille tutkimuslaitoksille sekä yliopistoille ja ammattikorkeakouluille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Johtaja, tiede ja innovaatio
+358295030109
Ryhmäpäällikkö
+358295033279

Ajankohtaiset uutiset ja tietoa tuoreista tutkimustuloksista suoraan sähköpostiisi.