Siirry sisältöön

Vesi

Tuotamme tietoa ja ratkaisuja pohjaveteen sekä kaivosympäristöjen vesienhallintaan liittyen. Tuotamme geologista tietoa pohjavesimuodostumista ja kaivosympäristöjen vesienhallinnasta sekä osallistumme vesialan ja siihen liittyvän osaamisen kehittämiseen niin Suomessa kuin ympäri maailmaa.

Vastaamme ilmastonmuutoksen tuomiin haasteisiin tarjoamalla kokonaisvaltaisia ja kestävän kehityksen mukaisia vesienhallinnan ratkaisuja. Perustamme ratkaisumme tieteelliseen tutkimukseen, osaamiseemme hydrogeologisen kierron prosesseista, kentältä kerättävään aineistoon sekä kattaviin tietoaineistoihin. Kehitämme mm. tekopohjavesiratkaisuja, kartoitamme uusia pohjavesiesiintymiä modernia teknologiaa hyödyntäen sekä opastamme kaivosten sulkemiseen mahdollisimman ympäristöystävällisellä tavalla.

Asiakkaitamme ovat mm. kunnat ja kaupungit, yritykset kuten vesihuoltoyritykset ja mineraalialan yritykset, järjestöt ja viranomaiset.

Kaivosteollisuuden vesien hallinta

Pohjavesivarojen hallinta

Asiakastarina: Turun Seudun Vesi Oy – Tekopohjavedestä kestävää tuotantoa ja kansainvälistä vientiä

Turun Seudun Veden ja Geologian tutkimuskeskuksen (GTK) yhteistyön pohjalta toteutettiin kansainvälisesti tunnustettu tekopohjavesiratkaisu, joka noudattelee luonnon omia prosesseja ja toimii esimerkkinä kotimaisen vesihuollon vientituotteesta.

Lue lisää asiakastarinasta

Ota yhteyttä

   

  * merkityt kentät ovat pakollisia.

  Täyttämällä ja lähettämällä tämän lomakkeen, ilmoitat, että olet lukenut tietosuojaselosteemme.

  Lisätietoja

  Eeva Käpyaho
  Yksikön päällikkö, Vesiratkaisut
  eeva.kapyaho@gtk.fi
  029 503 5212
  Jussi Ahonen
  Asiakaspäällikkö
  jussi.ahonen@gtk.fi
  029 503 2146